Warmste Winterterras brengt 4.313,19 euro op!

Samen met Crammerock organiseerden we vorige week het Warmste Winterterras ten voordele van De Warmste Week. Na edities in 2017,2018 en 2019 besloten we een week voor het event dat het thema dit jaar te dicht aansluit bij de missie die we hebben met onze organisatie. “Iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen.”

Het concept van Het Warmste Winterterras is simpel: drank- en eetstandjes, vuurkorven en een warme afterparty. De inkom is gratis en de opbrengst van de avond gaat integraal het goede doel! Er kwamen in totaal een 100-tal mensen van in en rond Stekene langs tijdens onze actie.

Ook Crammerock draagt graag zijn steentje bij want de opbrengst van de kidstickets van het festival gaat zoals elk jaar opnieuw integraal naar onze actie. Wie een ticket kocht voor een kind jonger dan 12 jaar voor de 31ste editie van het festival betaalde daarvoor €5 euro. Dat bedrag wordt nu doorgestort naar De Warmste Week.

In totaal konden we 4.313,19 EURO inzamelen voor de actie van Studio Brussel en MNM die vanavond tijdens een slotshow het totaalbedrag van deze editie van De Warmste Week bekend maken. Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!

In het bijzonder aan Crammerock, Bakkerij Filip & Ilse, Chiro Sint Andreas, Chiro Sint Agnes, Aveve Stekene, Marc De Looze en Dranken Van Remoortel.