Black Leather Jacket komt naar De Cramme

Cramme Concert Club is in het najaar van 2023 terug met een reeks nieuwe concerten. De eerste show die we mogen aankondigen is de komst van Black Leather Jacket.

Snoeiharde riffs, pompende drums en een no nonsense punk attitude. Het recept van het Antwerpse viertal Black Leather Jacket is simpel, maar effectief. Na het jaar van de doorbraak, waarin debuutplaat ‘Tranquillizer’ vol stond met gruizige garagerock anthems, werkt de band nu aan nieuwe muziek. En wàt voor een songs: luider, harder, vuiler en meer ruimte voor experiment, maar toch blijven de catchy melodieën en branie aanwezig. Voeg hier een uitstekende live reputatie aan toe, en deze nieuwe songs komen op het podium nog beter tot hun recht. Black Leather Jacket is klaar. De podia slopen is slechts een kwestie van tijd.

Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 22 augustus om 11u via www.decramme.be. 

Meer info hier.