8.000 euro voor De Warmste Week

Vorige zaterdag organiseerden we samen met Crammerock het Warmste Winterterras in Stekene. Het was de derde editie van onze goede doel actie en ze bracht ook dit jaar heel wat mensen op de been. Meer dan 300 mensen zakten af naar het jeugdhuis om te genieten van de concerten en iets te consumeren in de eet- en drankstandjes.

Samen met de opbrengst van de kidstickets tijdens de voorbije editie van Crammerock haalden we 8.000 euro op voor het goede doel.

De opbrengst van de avond wordt geschonken aan vzw Eight.World. Het goede doel bezorgde alle inwoners van een dorp in Oeganda een basisinkomen en dat pilootproject bleek te werken. In december werd een tweede dorp geïntroduceerd en met onze steun zal Eight.World nog meer mensen een basisinkomen kunnen geven. Bekijk hier de reportage uit ‘Het Journaal’.