Cramme Concert Club is terug!

Eindelijk! Onze concertwerking krijgt weer nieuw leven. Het was even een jaartje stil na de passage van o.a. Equal Idiots, Amongster & Henk Rijckaert maar nu is de werkgroep van Cramme Concert Club opnieuw klaar voor een stevige reeks aan concerten en optredens. 

De eerste aankondiging kreeg je al in 2018? Safi, de Mechelse hiphopper die vorig jaar nog een nieuw album uitbracht doet een club tour en die houdt halt in Stekene op  vrijdag 1 maart 2019. Tickets zijn nu beschikbaar via onze website! 

SAFI

Safi, geboren als Sevi Geerts, is bezig aan een daverende comeback. Lang bekend als de ene helft van Safi & Spreej, het duo dat tot 2015 geroemd werd als voortrekker van de Vlaamse hiphop-scene. Vandaag, drie jaar en een solo-album later, lijkt Safi de abrupte split volledig te hebben verteerd. Als solist brak hij meteen door met de track ‘Fine’, een hit op bijna alle radiostations.

Enkele online-tracks later begon Safi in 2017 te werken aan zijn solo-album ‘Bewust’. De Mechelse songwriter toonde zichzelf wederom een volwaardig artiest. Nummers als ‘Wij Zijn Er Nog’, ‘De Klok Rond’ (ft. Big2) en ‘Tegenpolen’ liggen ver uit mekaar, maar zijn verenigd door de duidelijke stempel die Safi hier op zet. Zingen, rappen, componeren, Safibelichaamt de veelzijdigheid en het natuurlijke talent dat hem reeds meer dan een decennia van zijn muziek doet leven.

Na de sterke passage op Pukkelpop en twee geweldige uitverkochte clubshows, tourt Safi in februari en maart opnieuw langs de clubs.