10.000 euro voor De Warmste Week

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we samen met Crammerock vzw op zaterdag 22 december 2018 het Warmste Winterterras ten voordele van De Warmste Week. Ook de editie van dit jaar werd een gigantisch succes en daardoor konden we 10.000 euro overhandigen aan vzw De Cocon. 

Op het programma? Een bezoekje van de kerstman, springkastelen en grime voor de allerkleinsten. Een kerstbraderie met eten en drinken. Optredens van Gunther D, Benny Bart & De Freddy’s, DJ Nive & Neekid, DJ Yolothanker, Mazzaw en II ReBelium. 

Met de opbrengst van de kidstickets, de passage van de 500 DuwMee wandelaars, en ons eigen Warmste Winterterras kwamen we op een mooie ronde som van 10.000 euro voor vzw De Cocon. Een vzw die jongeren in een problematische gezinssituatie opnieuw een kans wil geven en hulp aan huis biedt. 

We kregen van Studio Brussel ook de kans om de opbrengst van onze actie live on air bekend te maken